Onze artiesten 

Angela Groothuizen

Dit (muzikale) multitalent coacht beginnende artiesten, schrijft en maakt prachtige cd’s, speelt een glansrol in een dramaserie of musical en presenteert tv-programma’s. Maar Angela Groothuizen is ook de perfecte gastvrouw, gespreksleider c.q. dagvoorzitter en BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand). En alles gaat op zijn Angela’s: warm, stoer en authentiek.Dennis van Aarssen 

Hij was overtuigend winnaar van The Voice of Holland 2019 en heeft een hectisch jaar achter de rug. Van projectmanager bij een digitaal marketingbedrijf naar fulltime zanger met een debuutalbum en een heuse theatertournee met 31 shows. In een niet eens zo voor de hand liggend genre: jazz. Volgens ‘crooner’ Dennis van Aarssen geldt: It don’t mean a thing if it ain’t got that swing
Bastiaan Ragas

Zanger, acteur, schrijver, columnist, producent en presentator. Bastiaan Ragas is met recht als alleskunner al jaren een bekend gezicht en een veelgevraagde stem op tv, radio en in het theater. In 2018 was de wereldreis van het gezin Ragas goed voor de uitermate succesvolle televisieserie ‘Ragas Reist Rond’. Maar ook voor Bas geldt: ‘Music was my first love and it will be my last’.

Leoni Jansen

Ze zong al met vele wereldmuzikanten en coacht en regisseert jonge zanger(es)s(en) en bands op weg naar de theaterwereld. Maar Leoni Jansen zingt zelf ook al vele seizoenen in de Nederlandse theaters. Ze is bekend van de ontspannen en integere manier waarop ze, vaak persoonlijke, verhalen combineert met haar Celtic/Americana song-repertoire. In 2021 schitterde Leoni in The Voice senior.

Dolly Dots 

De Dolly Dots hebben ontegenzeggelijk een belangrijke bijdrage geleverd aan de emancipatie van de popmuziek. Zes unieke maar onderscheidende karakters, allemaal passend gestyled en met een gedurfde uitstraling, wisten met melodieuze en pakkende popsongs een nieuwe trend in de Nederlandse muziekscene te zetten. Met hun ongekende populariteit in de jaren tachtig werd de band niet alleen het voorbeeld voor vele jonge meisjes die droomden van een carrière als zangeres, maar ook voor de vele meidengroepen die naar voorbeeld van de Dolly Dots werden geformeerd. Bovendien bleek dat de impact van het succes niet ophield toen de band er in 1988 voor het eerst een punt achter zette. De muziekwereld zag er mede door de Dolly Dots blijvend anders uit.

Maddy Janssen

de creatieve Maddy Janssen uit Eindhoven zong en danste na haar studie Dansacademie / Musicaltheater al in internationale producties. Ze trad op voor de militairen in Mali, Irak en Afghanistan en speelde 'Assepoester' in de Efteling. Zij is presentatrice voor PSV TV en zij is gek op voetbal. Vanaf oktober '21 is Maddy vast bandlid/backing tijdens de theatertour van Dennis van Aarssen.

Tamara Tol

Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Een muziekleraar op haar school was onder de indruk van haar zangkwaliteiten en bezorgde haar een plaatsje in het plaatselijke kerkkoor. Al snel mocht zij de solopartijen voor haar rekening nemen. Tamara besloot om naast school speciale muzieklessen te gaan volgen. Tijdens Tamara's middelbare schoolperiode werd zij gevraagd om als zangeres in locale bandjes te komen zingen. Tamara: “Achteraf voor mij een plezierige maar bovenal ook nuttige tijd”. Door de verscheidenheid aan muziekstijlen binnen die orkestjes, en mede door haar doelgerichte opleidingen in de muziek en toneelwereld, kon zij zich als een veelzijdige zangeres ontwikkelen.

Foto credit: William Rutten, foto Angela Groothuizen.

Foto credit: William Rutten