Over Ambassadors of Entertainment

Management 

Muziek zit in het DNA van Ambassadors of Entertainment. Het is een belangrijk fundament onder onze activiteiten. Naast ruim tien jaar ervaring in uiteenlopende disciplines bij diverse grote major platenmaatschappijen (BMG, Polydor, Universal Music), zijn we vanaf de eeuwwisseling ook actief op het gebied van artiestenmanagement. We spannen ons in voor zowel beginnende als 'gearriveerde' artiesten. En iedereen is voor ons even belangrijk. Daarnaast werken we ook voor bekende muziekmerken.
In een snel veranderende mediawereld is het van belang dat een artiest zich volledig kan focussen op zijn of haar creativiteit, talent- en carrièreontwikkeling. In de rol van manager/coach nemen wij de verantwoordelijkheid voor alle overige facetten, die noodzakelijk zijn om de vooraf gestelde creatieve en zakelijke doelen te kunnen verwezenlijken. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij goed in staat bruggen te bouwen tussen partijen, die van toegevoegde waarde kunnen zijn in iemands carrière. Door ook in het bezit te zijn van een muziekuitgeverij, waarin wij nauw samenwerken met Frank Bruens, kunnen wij ook op het gebied van A&R een belangrijke rol spelen. En het is nu eenmaal zo, dat iedere muzikale carrière begint met een goed liedje.

Kortom: we zorgen voor een stabiele omgeving, die een belangrijke voorwaarde is voor het uitbouwen van creatieve carrières. Momenteel verzorgt The Ambassadors of Entertainment het management van bijvoorbeeld Angela Groothuizen en Julian Thomas. Daarnaast werken we op consultancy basis voor uiteenlopende muziekmerken en creatieven. Met andere woorden: onze kennis is ook in te huren voor een bepaalde periode. Ben jij optredend artiest (al dan niet met eigen repertoire) en is muziek jouw belangrijkste drijfveer in het leven? Maar kun je wel wat zakelijke ondersteuning gebruiken bij de volgende stappen in jouw carrière? Mogelijk dat Ambassadors of Entertainment je verder kunnen helpen. Bel vrijblijvend voor meer informatie of stuur een bericht.